EBB & FLOW

Danske EBB & FLOW fremstiller unike og luksuriøse lamper til alle formål og behov. Designer Susanne Nielsen designer alle lamper, og hun finner inspirasjon fra både den engelske og den nordiske interiørstilen. Lampene er sentrert rundt basismaterialer som glass, krystall, metall og tekstil.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

EBB & FLOW har et bredt sortiment innenfor belysning, som gir deg muligheten til å velge akkurat den lampen som appellerer til deg og din personlige innredningsstil.


Den Danske belysnings virksomheten EBB & FLOW har etter hvert fått stor internasjonal suksess. EBB & FLOW’s luksuriøse lamper er håndlagde og er derfor alle unike. Den danske eieren Susanne Nielsen designer selv alle lampene, hvor hun finner inspirasjon fra både den engelske og den nordiske stilen. De vakre lampene er fremstilt i basis materialer som glass, krystall, metall og tekstil. Lampedelene blir laget av eksperter rundt om i Europa, og blir deretter nøye satt sammen hjemme i Danmark. Alt i alt består EBB & FLOW av et utmerket håndverk og en unik designstil.