Futoner

Futoner er populære som aldrig før - Og det er de ikke uten grunn. De er både smarte, funksjonelle og passer inn i flere rom i dtit hjem. Etter hvilken futon du kjøper, kan den formes fra madrass til en sofa, sekkestol eller loungestol. Du kan kjøpe futoner fra det lekre brand Karup Design, som har skapt dem i flere forskjellige farger, så du kan finne en i din smak. Vi har futoner til både ute og inne. Få inspirasjon her på siden. Du kan også bli inspirert av våres lekre senger.

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Futoner til enhver smak og behov

Futoner er blitt moderne og befinner seg i dag i mange hjem. Futoner er meget fleksible forstående på den måte, at de kan klappes ut som en ekstra madrass og samles til en hyggelig sofa eller stol. De er praktiske, når du får en god venn på besøg, som kommer langveis fra. Her kan du invitere din venn eller familiemedlem på en god madrass å sove på. Når futonen ikke brukes til å sove på, kan du forme dem til flere forskjellige møbler etter, hvilken futon du har kjøpt. Du kan forme den til en hyggelig sofa i stuen, eller til stor rommelig sekkestol, hvor du kan sitte og få en liten lur. Futonen vil også fungere perfekt inne på teenagerommet, hvor futonen kan formes til en lekker stol, som fungerer som en ekstra sitteplass til, når vennene er på besøk. Futonen er især god til deg, som bor i en mindre bolig, da du hurtig og enkelt kan skape mere plass i rommet. Vi har futoner i forskejllige størrelser, så du kan velge den størrelse, som oppfyller ditt behov.

Som alternativ til futoner kan du se etter daybeds, sovesofaer, sengerammer og kontinentalsenger.

 

Futoner til utendørsbruk

Karup Design har designet mange forskjellige futoner, som alle har en god komfort og flott design. Du kan også finner futoner, som både fungerer til innendørs- og utendørsbruk. Bruk futonen som en madrass, hvor du kan slenge deg og slikke sol i den herlige sommervarme. Form den til en ekstra sitteplass ved siden av dine loungemøbler på terrassen og kos deg med kald saft. Når den norske sommer viser seg fra sin beste side, vil futonen være en god madrass til dine barn eller barnebarn å leke på. Her kan du også invitere dem på et bit vannmelon eller en brus - is, da overflaten er vannavvisende, og derfor enkelt kan tørkes av. Futoner er gode til alle i hele familien.

 

Futoner i flere farger

Hos unoliving.no har vi futoner i flere farger, som kan være med til enten å bevare din gjennomgående stil eller pynte den opp med en mere modig farge. De nedtonet farger skaper en stemmning av hygge. De er moderne og kan enkelt kombineres med andre farger. De mørkere farger omfavner deg, og skaper dybde i rommet. Har du en litt mere spennende stil, har vi futoner i sterke farger, som bringer liv i rommet. Uansett hva du velger, har vi futoner i lekre farger fra paletten, så det er bare å velge, hvilken som passer best til deg.