Loungesofaer

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Lekre loungesofaer til utendørs bruk

Med en loungesofa skaper du rammene for ultimativ utendørs hygge og avslappning. Med en utendørs loungesofa vil du opleve følelsen av velvære, fordi du tar deg selv tiden til å sitte ned og hvile kroppen. Loungesofaen pynter lekkert opp til din utendørsinnredning. Hos Unoliving kan du finne loungesofaer til hagen og terrassen i flotte farger som hvit, sort og nyanser av jordfarger. Du kan finne loungesofaer til hagen i matrialer som rattan, metall og tre. Se her på siden og bli inspirert av våres lekre brands.

En loungesofa som byr på sofahygge i hagen

Loungesofaen er et stilfult møbel i hagen, som er blitt veldig populær på de danske terrasser innen for de seneste par år. Loungesofaen er for deg eller de, som ønsker litt ekstra luksus hjemme på terrassen eller i hagen. En loungesofa i hagen får du mulighet for å bevege sofahyggen utendørs i det gode sommervær. Med en kombinasjon av en loungesofa, et par loungestoler og et loungebord til utendørs, kan du skape en lekker hyggekrok i hjørnet på terrassen. Heng eventuelt en lyskjede opp, så du får en hyggelig belysning over ditt loungeområde. Loungesofaen byr opp til avslappning. Få løftet dine ben og hvil deg eller les den gode bok, som du ikke har funnet tid til. Har du barn eller barnebarn, kan Dere spille et morsomt brettspill på loungesofaen, imens Dere spiser noen gode vindruer og drikker kald saft. Når barna er kommet i seng, kan du med din partner på en herlig sensommerkveld nyte et glass rødvin, imens solen langsomt går ned over horisonten.

Se også våres store utvalg av hageputer, liggestoler, puffer til hagen og hagebenker.

En loungesofa til hagen i forskjellige farger, matrialer og stil

Når du sitter og holder en skjønn grillkveld med familie og venner, kan du invitere dine gjester over i loungesofaen på terrassen, hvor du kan by på en liten sommerdrink, imens I venter på den lekre grillmat ferdiggjøres. Hos Unoliving har vi et stort utvalg av vakre og ikke minst behagelige loungesofaer til hagen. Kjøp en loungesofa med puter, så du optimerer den gode sittekomfort. Er du glad for den elegante stil, har Cinas designet en stilfull loungesofa til hagen, som gir plass til alle dine gjester, og gir deg mulighet for å legge på langs på en skjønn sommerdag.

Har du en liten terrasse eller altan, skal du bli inspirert av Kave Home, som designet loungesofaer i forskjellige størrelser, så du også har mulighet for å oppleve den ultimative avslapning i hagen. Kave Home har designet loungesofaer til hagen med et stilrent og enkelt look, som vil passe inn i mange stilarter. Vi har loungesofaer til hagen som både er 2, 3 og 4 seter og hjørneloungesofaer, så du har mulighet for å finne nettop den loungesofa, som opfyller dine behov.

Er du så heldig å ha en hytte, skal du se på Sika-Designs loungesofaer. Sika-Design er kjent for deres vakre håndarbeide med flett. Loungesofaen får et romantisk og hyggelig look, som passer godt inn i hyttens atmosfære. Ønsker du et eksklusivt look på din terrasse, skal du finne hvite sitte- og ryggputer. Hvis du derimot ønsker et rustikk look, skal du finne en loungesofa i tre. Strukturen i treet vil gi et unikt uttryk, som er med til å gi et mere rått look.