Barn

Innred barnerommet med skjønne kvalitetsmøbler fra masse av velkjente brands som Flexa og Hoppekids. Finn masse av inspirasjon til innredningen av både småbarnsrommet og teenagerommet og skap harmoniske og trygge fysiske rammer for ditt barn uansett alder. Hos Unoliving finner du et bredt utvalg av barnemøbler i høy kvalitet, som har et spennende og annerledes design til de minste. Alle våre møbler lever opp til EU’s sikkerhetsstandarder, som sikrer at ditt barn ferdes i trygge rammer. Hos oss finner du både barnesenger, stoler til barn, barnebord og barnekoommoder og meget, meget annet.

Les mer Read less
Se alt til barnerommet
Juniorsenger
Køyesenger
Bord til barn
Garderobeskap til barn
Kommoder
Stoler til barn
Halvhøye senger
Stellebord
Benker
Oppbevaring til barn
Barnemadrass

Skjønne møbler til barnrommet

I samarbeide med mange leverandører kan vi tilbyde deg et stort utvalg av spennende og vakre designet barnemøbler til de minste. Møbler i flotte farger, inspirerende og ikke minst slitesterke barnemøbler, som vil holde til alt det, som barn vil utsette dem for. Hos oss finner du både halvhøy sengerreoler til barn, barnekontorstoler, skrivebord, nattbordbarnemadrasser og meget, meget annet, så det vil med garanti være noe, som nettop passer til din smak og ditt barns behov.

 

Barnemøbler som styrker kreativitet og motorisk utvikling

Viste du at våre barnemøbler både legger opp til lek, kreativitet og motorisk utvikling. I vårt utvalg av barnesenger finner du både klassiske modeller i mange vakre farger, men også barnesenger, som er utformet som hus eller tipier, senger med rutsjebaner, svanemerket barnesenger og høye barnesenger med god plass til hulebyggeri eller et skrivebord under. Unoliving.no har dessuten masse av spennende tilbehør til barnerommet, som gjør det litt morsommere å være barn. Se f.eks. vårt flotte utvalg av sengehuler fra Flexa, som kan gjøre enhver godnattseance til et vaskeekte eventyr, lekre hyggemøbler fra mange spennende levrandører med sengetøj fra ferm LIVING i tidens vakre, avslappende fargeskala. Til teenagerommet byr vårt sortiment bl.a. på komfortable SACKit sekkestoler, flotte sovesofaer fra Karup Design til den perfekte sleepover samt skrivebord og tilbehør i cool, industrielt design fra danske brands som Bloomingville og House Doctor. Pynt teenagerommet opp med noen flotte og dekorative lamper fra vår belysningskategori.