TV-benker

En TV benk er ikke lenger kun et praktisk møbel, som opbevarer DVD'er og diverse apperater. I dag er en TV benk meget mere enn et opbevaringsmøbel. TV benken er med til å skape rammene for innredningen i stuen, hvor du kan utstille noen av dine yndlingsting. På denne side finner du TV benker i flere forskjellige designs og farger. Finn TV-benker fra brands som Temahome, Tvilum og LaForma.

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

TV-benk - et praktisk møbel med oppbevaringsmuligheter

En tv-benk var engang noe, vi elsket og hatet, men moten skifter, og slik er det heldigvis ikke lengre. Årsaken er ikke, at vi er blitt masochister med tiden, men at tv-benken har endret utseende. Fra å være merkelige kasser i dårlige matrialer er de i dag blitt til et skjønt møbel i lekkert design og matrialer fra øverste hylle. Det er i hvert fall de egenskaper og kvaliteter, som kjennetegner alle de tv-benk, du kan finne her hos Unoliving. Forandringen fra uhyre til skjønhet var kjærkommen, fordi tv-benken er blitt så viktig et møbel. Selvfølgelig velger mange å henge deres flatskjermer opp på veggen, men ofte er tv-benken et smartere, flottere og mere funksjonelt valg. Det gir deg nemlig mulighet for å oppbevare en masse utstyr og tilbehør, som har med tv’en å gjøre, i nærheten. Det kan for eksempel være høytalere, blu ray-avspiller, film, bøker og fjernbetjeninger. Det er også mulighet for å skjule tv-benken for ledninger på en helt annen måte, enn den ophengte flatskjerm har mulighet. Tv-benken er altså mere, enn navnet legger opp til. Ut over å fungere som parkeringsplass for fjernsynet kan det nemlig også agere som enten reol eller lav skjenk.

Se også vår store utvalg av sofaer, sofaborde og sideborde.

 

Tv-bord i hvit, sort eller tre?

Hvit, sort eller eiketre – hva passer til ditt tv, din stil og innredningen i ditt hjem? Overvei, om ditt nye tv-møbel skal være usynlig og gå i et med omgivelsene, eller om det skal være et møbel i seg selv. Et hvitt møbel vil åpenlyst gå i et med hvite vegger, mens et sort tv-bord ofte skaper en visuell enhet og forbindelse til det sorte tv. Begge deler gjør tv-møblet usynlig og flytter fokus til fjernsynet eller til de ting, som opbevares i og på tv-bordet. En tv-skjenk i tre med vakre utskjæringer fungerer som et møbel i seg selv og kan være med til å skape en særlig stil i innredningen. Et lite tips: Velg et tv-bord med stoffront, hvis du vil skjule de elektroniske apparater, men samtidig ha mulighet for å styre dem med fjernbetjeningen.

 

TV-bord med eller uten ben

Den siste relevante ting å overveie, når du skal velge ditt neste tv-bord, er, om det skal være med eller uten ben. Det vil nemlig alt annet gjøre en visuell forskjell, om bordet er med ben eller uten ben. Hvis benene er til stede, så vil det gi et luftig og lett uttryk, som bare kan vise seg å være upraktisk, hvis man har barne- eller hundeleketøy i rommet, som enkelt kan trille inn under. Tv-bordet uten ben gir et stabilt look, men visuelt kan det opptake meget gulvplass. Overvei fordeler og ulemper opp mot hverandre, og velg den løsning, som passer best til deg og ditt hjem. Vi garanterer, at du blir glad for ditt valg. Hvis du er i tvil om, hva du skal velge, så er du alltid meget velkommen til å kontakte oss. Du kan kontakte oss i kundeservice på 23 96 30 50 alle hverdager fra kl. 08:30 til kl. 16:00. Hvis de tidspunkter ikke passer deg så godt, så kan du skrive til vår online support. De har åpent alle døgnets timer, hele uken. Vi lever av glade kunder og vil derfor sikre oss, at du har mulighet for å få hjelp og veiledning, så du får akkurat det møbel, som passer til deg og din stue.