Sovesofaer

En sovesofa passer perfekt til mindre hjem, hvor alt av plass skal utnyttes til fulle. Den klassiske sovesofa har opbevaringsrom til dyner og puter, som hurtig kan gjemmes vekk. På denne side finnes det mange sovesofaer i forskjellige designs, farger og materialer alt etter. Hos Unoliving finner du en lang rekke lekre, praktiske, smarte og funksjonelle sovesofaer. Se på vårt store utvalg igjennom fra vår brands som Karup Design og LaForma. Kast et blikk på våre sovesofaer og finn den helt riktige som passer til deg. Du kan også se våres sofaer.

 

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Masser av lekre sovesofaer

Du kjenner det garantert. Du mangler en ny seng og sofa, men plassen er litt for trang i stuen, soverommet eller i den lille leilighet til, at begge møbler kan være der. Det er det heldigvis råd for med en smart sovesofa fra Unoliving. Med sovesofaen får du nemlig to møbler i ét. Om dagen har du en alminnelig og komfortabel sofa med plass til både deg og dine gjester. Om kvelden forvandler du sofaen til en seng, som du eller dine gjester kan overnatte behagelig i. 

 

Sovesofaer fra Unoliving

Sovesofaen er både et enkelt, praktisk og lettere genialt møbel. Å ha to møbler i et frigir plass til, at annet kan komme til – for eksempel et bord eller en lenestol – og gir deg mulighet for å utnytte kvadratmeterne helt optimalt. Selvom tanken er enkel, så er den virkelig i topp med tidens mote, hvor man kan leve smått og smart ved å spare på plassen og utarbeide unikke etasjemøbler, som passer inn i nettop ét rom. Våres sovesofaer er ikke helt så unikke, at de kun passer inn i én lejlighet eller i ét presist rom, fordi vi ikke vil minske deres bruksgrad og anvendelsesmuligheter. Derfor passer de inn flere steder og vil kunne gi et godt resultat i flere sammenhenger, hvor det kan være bruk for å optimere plassen – eller hvor det bare ikke er behov for å ha både en seng og en sofa i samme rom. Med en sovesofa fra Unoliving får du ikke kun et praktisk møbel til deg selv eller dine overnattende gjester. Du sørger også for, at du selv, din familie eller dine gjester får en god og behagelig nattesøvn. Sovesofaen er det rette valg, hvis du mangler litt plass på barnerommet, teenagerommet, gjesterommet eller på kontoret. Det smarte to i et-system gjør det nemlig mulig å få to møbler på et møbels plass, så du kan få både sofa og seng på samme rom. Her på siden kan du velge mellom kjente og velrenommerede brands som Karup, som vi er helt overbeviste om vil leve opp til alle dine ønsker, drømme og forventninger. Både hva angår design og komfort.

 

En praktisk sovesofa

Hemmligheten bak å innrede et rom eller et helt hus – hva enten det er smått eller stort – er å finne møbler, som passer inn og utnytter plassen best mulig. En måte å gjøre det på er ved å velge møbler, som har flere funksjoner, som eksempelvis sovesofaen har. Stil den sammen med et lite sofabord, en lampe og et tv, og så har du en stue. Om kvelden forvandler du sofa til seng, lampen blir leselampe, sofabord blir til nattbord og til tv’et. Nå har du plutselig et soverom. Smart, enkelt og multifunksjonelt. Derutover er sovesofaen praktisk, fordi den som oftest inneholder innbygget små rom, som gir deg plass og mulighet for å oppbevare forskjellige ting, så de ikke ligger og flyter på sofaen eller rundt omkring på rommet. Det kan eksempelvis være dyne, laken og pute, men det kan også være tøy, sengetøy, bøker eller andre ting. Plassen er der, men det er opp til deg, hvordan du utnytter den.

 

Sofaer med sjeselong

Her hos Unoliving finner du et stort sortiment av sovesofaer, som passer til dine behov, likegyldig hvordan de lyder og materialiserer seg. Du kan for eksempel velge en klassisk og elegant sovesofa i farger som grå og sort, som vil passe inn i langt de fleste rom. Eller du kan velge en med sjeselong, hvis du vil ha mulighet for riktig å slenge deg og slappe av om dagen – og om natten omskape den til en deilig seng med ekstra meget plass til deg. Så du stadig kan slenge deg, når du skal sove. Sjeselongen tilbyr også ekstra god plass til å oppbevare alle sine ting og saker, så de er uten for syne. Hvis du er i tvil om, hvilken modell du skal velge, hvilke materialer de er utført i, eller hvordan sovesofaene vil passe inn hjemme hos deg, så er du alltid velkommen til at kontakte oss.

Se også vår store utvalg av  daybeds3-seter sofaer og sjeselonger.

Vi sitter klar i support til å hjelpe deg på telefon 23963050 alle hverdager fra kl. 8.30 til kl. 16. Hvis de tidspunkter ikke passer så godt med din kalender, så kan du alltid skrive til vår online support, aom har åpent alle dager – 24/7. Husk, at hvis du bestiller online, så leverer vi hurtig til din hoveddør. Så kan du komme i gang med å innrede boligen hurtigst mulig. Og etterfølgende slenge deg på din nye sovesofa.