Puffer

En puff er et multifunksjonelt møbel til stuen, som både kan brukes som fotskammel, ekstra sitteplass og et lite bord. På denne side kan du finne puffer i et moderne, skandinavisk og rustikk design - alt etter hva du er til. Du kan også bruke en puff i både soverommet, walk-in closet og barnerommet. En puff kan være et godt alternativ til en sjeselong i forbindelse med sofaen. På denne side kan du finne puffer i et moderne, skandinavisk og rustikt design - alt etter hva du er til. Du kan blandt annet finne puffer fra brands som Broste Copenhagen, LaForma, BePureHome og Bloomingville. Du kan også bli inspirert av våres stoler til stuen.

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Bryt rommet med en puff

Pift ditt hjem opp med lekre puffer fra Unoliving. Puffer er i de siste år blitt utrolig populære. Puffer er et designelement, som kan gjøre meget for din stue. Med puffer har du mulighet for å gi din innredning kant. Ofte er sofaer og andre større møbler plassert inn mot veggen for å skape et mere rommelig lokale. En puff kan være en fin måte å samle rommet ved å plassere den litt ute i lokalet. Puffer kommer i mange former og farger og kan være med til å skape liv i et rom. Velger du en fargerik eller mønstret puff, kan det gi et frisk pust og et mere skjevt uttryk til din innredning. Omvendt kan en stilren puff også utstråle eksklusivitet og være en morsom og annerledes måte å bryte det vanlige sofaarrangement.

 

Puffer i flere matrialer

Hos Unoliving finner du puffer i mange forskjellige matrialer, størrelser, farger og mønster. Hos oss finner du puffer i velur, stoff, polyester, skinn og lær i flere farger. Du finner også et stort utvalg av firkantet og runde puffer i forskjellige høyder og størrelser. Noen av våres puffer fåes med ben i tre eller metall. I våres sortiment kan du også finne puffer med mulighet for opbevaring. Her kan du gjemme magasiner, puter eller pledd. Vi garanterer, at du uansett innredningsstil og budsjett kan finne en puff, som passer til deg. Mangler du andre ting til innredning av stuen, se også vår utvalg av loungestoler, sofabord og daybeds.  

 

Kjøp puffer online

Finn et stort utvalg av puffer og ottomaner hos Unoliving. Vi har et stort utvalg av puffer til stuen og andre rom i ditt hjem, og det kommer hele tiden flere puffer til shoppen. Ønsker du muligheten for å finne presis den type puff du leter etter, uten å skulle lese igjennem for mange produktsider? Har du et maks budsjett, og en ønsket farge? I så fall kan vår søkemaskin uten tvil hjelpe deg til å finne frem til din nye puff så lett som ingenting. Det eneste du skal gjøre er å legge føttene opp på puffen og slappe av, når du mottar den. Med puffer har du mulighet for å gi din innredning kant. Ofte er sofaer og andre større møbler plassert inn mot veggen for å skape et mere rommelig lokale. En puff kan være en fin måte å samle rommet ved å plassere den litt ute i lokalet. Velger du en fargerik eller mønstret puff, kan det gi en ny opplevelse og et mere annerledes uttrykk til din innredning. Omvendt kan en stilren puff også utstråle eksklusivitet og være en morsom og annerledes måte å bryte det vanlige sofaarrangement. Vi har et stort utvalg av puffer i forskjellige størrelser, farger, mønster og materialer. Eksempelvis kan du finne en enkel og elegant firkantet puff med ben fra LaForma eller en gul puff fra homii i velur med messing samling.

 

Finn den helt riktige puff til hjemmet

Med puffer har du mulighet for å gi din innredning kant. Ofte er sofaer og andre større møbler plassert inn mot veggen for å skape et mere rommelig lokale. En puff kan være en fin måte å samle rommet ved å plassere den litt ute i lokalet. Velger du en fargerik eller mønstret puff, kan det gi en ny opplevelse og et mere annerledes uttrykk til din innredning. Omvendt kan en stilren puff også utstråle eksklusivitet og være en morsom og annerledes måte å bryte det vanlige sofaarrangement. Vi har et stort utvalg av puffer i forskjellige størrelser, farger, mønster og materialer. Eksempelvis kan du finne en enkel og elegant firkantet puff med ben fra LaForma eller en gul puff fra homii i velur med messing samling.