Hjørnesofaer

Hos Unoliving kan du finne flere forskjellige hjørnesofaer i forskjellige stilarter og størrelser, farger og materialer. Vi har både modeller, som er lette og elegante, men også store modeller i våres sortiment, hvor man virkelig kan få lov å slenge seg. Hos Unoliving finner du hjørnesofaer trukket i mange forskjellige lærvarianter, stoff eller velur, så det er helt sikkert også en hjørnesofa, som passer inn i din stue. Se også våres sofaer.

 

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Kjøp hjørnesofaer online

Hvorfor ikke velge en sofa, hvor det er plass til å samle hele familien eller alle dine gjester. Hos Unoliving tilbyr vi et bredt utvalg av hjørnesofaer, og du kan også velge en hjørnesofa med sjeselong og få plass til ennå flere. Utnytt plassen i stuen optimalt med en hjørnesofa. Hjørnesofaen er det rommelig møbel til stuen, som sørger for, at det er plass til hele familien og samtidig skaper et hyggelig samlingspunkt omkring sofabordet. En hjørnesofa behøver ikke nødvendigvis være et klosset møbel. Våre leverandører har klart å designe hjørnesofaer i lekre og elegante utgaver og også i mange forskjellige størrelser. Velg en hjørnesofa med litt lengere ben, det er nemlig med til å gi letthet til møbelet. Hjørnesofaer, som er senket helt ned til gulvet, er derimot virkelig flotte i den store eller lyse stue. Personliggjør din sofa med puder og pledd i dine yndlingsfarger. Det er også med til å gjøre sofaen ennå mere innbydende, så man får lyst til å slenge seg og få litt hvile eller en hyggesnakk.

Se også vår store utvalg av daybeds, 3-seter sofaer, sofaer med sjeselongloungestoler, U-sofaer og sofabord

Vi setter en stor ære i, at du finner den helt riktige hjørnesofa til ditt hjem, så er du i tvivl om, hvilken størrelse, farge eller stil du skal velge, er du meget velkommen til å kontakte oss på tlf. 23963050 eller på kundeservice@unoliving.no.