3-seter sofaer

Få en lekker og komfortabel 3-seter sofa, som passer til din stue. Hos Unoliving har vi mange forskjellige 3-seter sofaer til enhver smak. Finn din 3-seter sofa i den farge og stilart du ønsker. På denne side finner du sofaer, som er produsert i stofftrekk, velur, lær og kunstlær. Er du i tvil om størrelsen, kan du også se på våres sofaer, 2 seters sofaer, modulsofaer og sofaer med sjeselong, så du får den beste løsning til ditt hjem.

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Lekre 3 seter sofa

Mangler du en ny 3 seters sofa? Så er du kommet til det rette sted. Hos Unoliving kan du finne lekre og behagelige 3 seters sofaer til din stue. I din sofa kan du ligge med din ipad og sjekke nyhetene for dagen eller nyte en god kopp kaffe. Du kan også se en god film med dine barn og nyte en skjønn weekend. En 3 seters sofa gir plass til at hele familien kan tilbringe hyggestunder sammen. Få inspirasjon til, hvilken 3 seter sofa fra våres lekre brands, som passer til din stue. Se våres utvalg av 3 seters sofaer her på siden.

 

En 3 seter sofa som inviterer til hygge

I stuen hører seg en behagelig sofa til. Det er her, barna tar dynen med inn og setter seg til rette, når det gode fredagsprogram går i gang. Her sitter de og hygger med fredagsgotteri og kanskje et glass brus til. Det er her, hele din familie samles på en skjøn lørdag og ser en spennende film med popcorn. Når dine venner kommer over for en ettermiddagskaffe, er sofaen et skjønt sted å sitte og hyggeprate. En 3 seter sofa vil gi plass til hele familien, og alle vil kunne være i den gode sofahygge. Hos Unoliving kan du finne 3 seters sofaer i forskjellige farger, matrialer og former. Vi har både den klassiske 3 seter sofa, og den litt mere spennende sofa, som setter noen kant i din innredning. Bli inspirert av våres lekre brands, som har sans for både stil og funksjon. Hos Unoliving har vi et stort utvalg av 3 seters sofaer, og vi er sikre på, at vi har den helt riktige sofa til deg.

 

3 seters sofaer i flere farger, matrialer og former

En 3 seter sofa er et av de større møbler i stuen. Etter hvilken farge eller form du velger, kan sofaen sette en bestemt stil i din innretning. La for eksempel kontraster møte hverandre i din innredning. Hvis du har en minimalistisk innredning, kan du bryte det med en bombastisk 3 seter sofa i lær. Har du mange møbler med skarpe kanter, kan du skape litt struktur med en 3 seter sofa i myke former. Er du glad for å variere i din stil i stuen, skal du finne en 3 seter sofa i fargene grå eller jordnyanser, som komplimenterer flere stilarter, så den større 3 seter sofa alltid vil passe inn. Det velkjente matriale velur, hitter i de danske hjem, og det er ikke uten grunn. Det lekre matriale er både mykt og fremstår eksklusivt i din innredning - også til et stort møbel som en 3 seter sofa. Vi har flere brands, som fremstiller 3 seter sofaer i velur, som du kan hente inspirasjon fra. Er du glad for farger, skal du velge en 3 seter sofa i okker, blå, lilla, grøn eller pink, som er mere modige farger, som med sikkerhet vil pynte din innredning og gjøre den personlig.

Det er viktig at din 3 seter sofa er behagelig å sitte og ligge i. Du skal kunne finne ro og avstresse i din sofa. Det er individuelt hvilke farger og matrialer, som bringer deg godt fornøyd, så hos Unoliving har vi flere forskjellige varianter av 3 seters sofaer, du kan velge imellom. Vi hjelper deg med å finne nettop den sofa, som vil bringe deg den beste følelse av velvære.

Sammen med din 3 seter sofa hører seg et lekkert sofabord og lenestol til selve sofamiljøet. 

 

3 seter sofaer fra lekre brands

Våres utvalg av 3 seter sofaer byr på populære brands, som har forskjellige designs. Er du til den klassiske sofa i en nedtonet farge, har Kragelund Furniture og LaForma designet vakre sofaer med et enkelt design. Ferm LIVING har designet 3 seter sofaer med et unikt design i myke former, som bringer et eksklusivt uttryk i din innredning. Ønsker du en mere rustik stil, er BePureHome brandet du skal se på. De designer 3 seter sofaer med en rå stil, som bringer et vintagelook til stuen. Ønsker du velge imellom en stor vifte av farger, har BePureHome designet vakre 3 seter sofaer med et hav av lekre nyanser og matrialer.