Fotskammler

Leter du etter en ny fotskammel til stuen, som passer inn i din boligstil? På denne side kan du finne et stort sortiment av skammler fra flere forskjellige brands som Sika-Design. En skammel er et multifunksjonelt møbel, som kan brukes i forskjellige miljøer alt etter, hva du har behov for.  Få inspirasjon på siden og se de mange muligheter nedenfor. Bli inspireret af våres lekre stoler til stuen.

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Stort utvalg av fotskamler 

En fotskammel er både praktisk og skaper et hyggelig miljø. Eksempelvis kan du i stuen både bruke den til å legge dine ben opp for å få en bedre sittekomfort eller benytte skammelen som ekstra sitteplass. Omvendt kan du også bruke skammelen mere dekorativt til for eksempel stuen, entreen eller baderommet, hvor du kan bruke den som et lite bord for en vase eller planter.

 

Kjøp fotskamler online

Hos Unoliving kan du finne fotskamler og lignende i høy kvalitet, som skamler til den prisbeviste shopper. Vi har et bredt utvalg av skamler i mange varianter, farger og materialer, og vårt store utvalg av leverandører sørger for, at vi har de flotteste skammler på markedet i sortiment. Ønsker du deg derfor en skammel, kan du lett og enkelt finne og bestille den her hos oss. Deretter skal du bare hvile deg tilbake og kun tenke på din innredning. Når du skal finne den skammel, som passer til deg, kan du i vår søke funksjon på hjemmesiden velge mellom mange unikke funksjoner som eksempelvis, hvilket matriale og form du ønsker, samt om din skammel skal ha 3 ben eller 4 ben. På denne måte sørger vi for, at dine søkeresultater snevrer seg inn, og du lynhurtig kommer til

den stil, du er ute etter. 

Se også vår utvalg av krakkerlenestoler, loungstoler og sofaer med sjeselong