Hvem er Unoliving.no

Velkommen til Unoliving.no – over 11.000 spennende møbler!

Unoliving.no har ingen fysiske butikker, men i stedet har vi et bredt møbelsortiment med mer enn 11.000 spennende møbler til hjemmet. Det unike konseptet betyr levering direkte fra produsentene og hjem til deg. Det gir deg de beste prisene og rask levering!

 

Et bredt og spennende utvalg av møbler

De flinke innkjøperne våre sørger for at vi får nye spennende produkter hver uke. Sortimentet vårt har møbler til alle rommene hjemme, i alle prisklasser og kvaliteter. Vi er ikke smaksdommere og derfor finner du mange stilarter og design i webshoppen vår. Du finner også spennende merker fra utlandet som bare fås hos Unoliving.no. La deg inspirere av mer enn 9000 produkter!

 

God kundeservice og sikker handel

Vi prøver å ha den beste kundeservicen og er som resultat av dette veldig stolte av rangeringen vår på Trustpilot. Samtidig legger vi vekt på sikkerhet og troverdighet, og Unoliving er derfor godkjent hos e-merket. Dette er sikkerheten og garantien din for at du handler med et seriøst firma.

 

Kontakt Unoliving.no

Finn svar på mange av spørsmålene dine i kundeservice seksjonen vår. Du kan også bruke chatten vår, skrive en e-post, eller ringe til oss på 2396 3050. Telefonene er åpne mandag – fredag 9-16.

 

Kontoradresse til Unoliving.no

Unoliving.com
Dalsagervej 25F
8210 Egå
Tlf: 23963050
CVR: 34056099

 

Holdet bag

 

Ulrik C.
Adm. Direktör

Janne M.
Founder / Direktör

Carsten W.
IT Direktör

Lasse S.
CFO

 

Rasmus G.
Kundservice

Louise H.
Kundservice

Laila
Kundservice

Martin O.
Logistics manager

 

Cecilie L.
Nordic Marketing Manager

Evelyn F.
Country Manager, Norge

Sandra J.
Country Manager, Sverige

Martin D.
IT

 

Pernille M.
Product Manager

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.