Bokreoler til stuen

Bokhyller er med til skape unik fasade til din stue, hytte eller hyggekrok. Med en bokhylle bevarer du dine bøker på den best mulige måte, og gjør det enkelt for deg selv å finne den ønsket bok. Innred ditt eget hjemme bibliotek med brede bokhyller. Hos unoliving har vi et bredt utvalg av bokhyller i både tre, naturflett og jern. Man finner også romdelerestigereoler, veggreoler og reolsystemer . Se her på siden og bli inspirert.

 

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Bokhyller til stuen, hytten eller hyggekroken

En bokhylle er en god måte å oppbevare dine bøker, så de blir bevart i god stand. Har du en bred vegg i stuen, kan du stille en stor bokhylle og skape en dekorativ vegg av din flotte samling av spennende bøker. Hvis du har en mindre bolig, har vi bokhyller, som er høye og smalle, så du stadig kan bevare dine bøker pent uten, at alt gulvplassen blir vekk. Bokhyller er til lesehesten, som elsker å sitte med en spennende bok i sin gode stol. Bokhyllen skaper mere plass og struktur over dine bøker, så du enkelt kan finnne akkurat den bok, du var ute etter. Lag en hyggekrok med en bokhylle i hjørnet, en lenestol, et sidebord til din varme kopp kaffe og en god gulvlampe for den riktige belysning, når du skal lese. Her kan du være omringet av dyktige forfattere og gode historier.

Hytten er dit, vi reiser til, når vi trenger til en pause fra hverdagens mange oppgaver. Vi tar dit for å finne ro og lade batteriene opp. Forestil deg at du ser ut på det orange høstvær. Det blåser, men det er okay, for du har tent opp i peisen for litt varme. Du legger et herlig mykt teppe rundt deg. Du går mot bokhyllen og finner din yndlingsbok. Du setter deg i din cozy sofa og nyter duften av den nybrygget kaffe. Med en bokhylle på hytten, har du alltid en god bok tett på.

 

Bokhyller fra populære brands

Hos unoliving.no har vi bokhyller i forskjellig designs, størrelser og priser, så du har mulighet for å finne en, som passer inn i ditt hjem. Du kan finne bokhyller designet av Novasolo, Woodman og Tvilum. Vi har bokreoler med skuffer, så du kan gjemme ting vekk, så du får mere plass og luft i rommet. Hvis du ønsker å skape et annet uttryk, kan du stille noen planter imellom bøkene. Man kan også stille skulptur eller en dekorativ vase, for å personliggjøre din bokreol. Ønsker du et romantisk look, skal du velge en bokhylde i hvit. En bokhylle i tre vil bringe en varm og hyggelig atmosfære til rommet. Søker du derimot en bokreol med et tidløst design, skal du velge bokreol i sort.