10 tips til en liten bolig

 

Se her, hvordan du kan få en liten bolig til å se større ut bare ved å forholde deg til farger, valg av møbler og hvordan de plasseres.

 

1. Er plassen trang og har du ikke plass til et spisebord i kjøkkenet eller stuen, så er det en god ide med et vedhengt spisebord. Et spisebordsett som dette fyller i rommet, og skal plasseres opp mot veggen.

 

2. Tenk multifunksjonelt når du velger møbler til en liten bolig. Se etter møbler, hvor det er mulighet for opbevaring.

 

Ways Rack fra House Doctor

 

3. Hold deg til få avstemte og gjerne myke farger. For mange farger i ét rom vil få det til å fremstå urolig, hvorimot et dempet og ensfarget fargevalg vil gi et roligt og fint uttryk.

 

4. Dropp gulvlampene. Det er viktig med lys, men en gulvlampe kommer hurtig i veien. Velg i stedet mellom fine vegglamper eller loftslamper som også gir et flott og godt lys.

 

Bliv inspirert og se flere av våre lamper her.

 

5. Synes du ikke, at det er plass nok til et sofabord, så velg et sidebord. De er både enkle å plassere og lett å flytte rundt etter behov. Hvis det ikke er plass, så er et helt smalt konsollbord bak ved din sofa en god idé. Særlig fordi det er plass til lamper og sette ting.

 

Sentrum sidebord fra Woud

Se flere sidebord her.

 

6. Å henge store speil på veggen er en lett måte å åpne rommet opp på. Gjerne store speil, som er lett i uttrykket og virkningen vil være stor, hvis du velger å få en hel speilvegg.

Se flere av våre flotte speil her.

 

7. Kjøp senger til familien, hvor det er tenkt oppbevaring inn i designet. Det finnes både i barnesenger og voksensenger. Er det ikke plass til nattbord, så heng en enkel hylle på veggen.

 

Pisa sengeramme med opbevaring fra Mavis

 

8. La eventuelle gardiner henge i hele veggens høyde. Heng dem helt opp under loftet. Det får alle rom til å fremstå større.

 

9. Er der absolutt ikke plass til et spisebord, så heng en massiv hylle forran eller ved et vindu og sett barstoler til. Ren caféstil og super hyggelig.

 

10. Husk, at hvis du fyller hver en kvadratmeter med høye skap og reoler, vil rommet fremstå mere klaustrofobisk enn det behøver å være. Utnytt i stedet hjørnerne med i et rom og bygg et system med hyller, så du også gir plass til å henge et maleri eller bilde. Det letter uttrykket, i stedet for hyllesystemet blir massivt.

 

Hylder og tøystativ fra We Do Wood