10 tips til hyggestemning i gjesterommet

12.juni.2019

 

By dine gjester velkommen på beste vis og skap et hyggelig gjesterom. Vi guider deg til hvordan du skaper den rette stemning i gjesterommet.

 

Produkter fra House Doctor

 

1. Luft ut

Gjesterommet blir typisk ikke brukt så ofte og det kommer derfor en tung luft i rommet. Sørg for, at det er luftet ut innen du får gjester.

 

2. Friske blomster

Hvem liker ikke blomster? Og de behøver ikke å være dyre. Gå på jakt i naturen og gjør dine gjester glade med en bukett markblomster i en søt vase. Blomster gjør rommet mere innbydende.

 

 

3. Hyggelig belysning

Når mørket faller på, er det viktig med belysning. Lyskjeden og vegglampen er to lampetyper, som skaper den rette stemmning i gjesterommet.

 

Vegglampe fra Nordal

Se våres store utvalg av flotte lamper her.

 

4. Bøker og magasiner

Sørg for, at det er lesestoff til din gjest. På den måte vil din gjest også føle seg mere hjemme. Du lar også gjestene slappe av under besøket.

 

Herman Magazine holder fra ferm Living

 

5. Et gulvteppe

Et teppe skaper en hjemmlig stemning og så unngår du også, at din gjest skal ha et kaldt gulv om morgenen. Tepper er meget moderne i de skandinaviske hjem, og har du et kjedelig gulv, vil et teppe være perfekt! Dessuten kan et teppe enkelt pifte innredningen opp.

 

Du kan se våres store utvalg av tepper her.

 

6. Prints på veggen

Heng bilder opp i gjesterommet og sørg for, at de passer til fargene i rommet. Ved å pynte veggene opp, så får gjestene noe å se på i stedet for en tom vegg.

 

7. En god sovesofa

Det skal ikke være vondt, å sove på sovesofa. Velg derfor en sovesofa som er komfortabel og av en god kvalitet. På den måte sikrer du, at din gjest får en god natts søvn. Dessuten kan dine gjester bruke sovesofaen som sofa om dagen. 

 

Fresh sovesofa fra Karup

 

8. Rede sengen

Rede sengen med sengeteppe og puter og sørg for, at dyne- og putetrekk er skiftet. Det gir den beste opplevelse, å ligge i en nyoppredt seng.

 

9. Oppbevaringsplass

Plasser enten en kommode eller et skap i gjesterommet, så har din gjest et sted, å oppbevare sine ting.

 

10. Personlige gjenstander

Din gjest skal se hvem de er på besøk hos. Plasser derfor et par souvenirers eller en hjemmelaget kreasjon i rommet.