6 uunværlige til soverommet

10. december 2019

 

Du bruger mange timer i ditt soverom hver dag, så hvorfor ikke bruke timene til å nyte omgivelsene?
Soverommets viktigste funksjon er å skape ro, så det er alltid en god idé å innrede rommet med rolige og nøytrale farger.
Soverommets innredning og uttryk har stor betydning for din søvn, derfor har vi funnet 6 must haves som enkelt forvandler ditt soverom fra et kadt soverom, til en rolig og praktisk oase.

 

Celia Sengegavl fra Sika-Design

 

Sengegavl

Med en sengegavl pynter du enkelt sengen og soverommet opp, så det oser av personlighet og eksklusivitet. Hampton sengegavl er en elegant polstret gavl med knapper som utover å skape en hyggelig stemning i soverommet, gir deg også ekstra støtte til hode og rygg, når du sitter opp i sengen. Du kan også velge et mer bohems utseende med en Celia sengegavl som vist på bildet. Se vår tutvalg av sengegavler her.

Bruk gulvteppe i soverommet

Du kan lett skape et helt nytt uttryk i soverommet ved bruk av et gulvteppe. Et teppe med nøytrale farger gir en rolig og hyggelig stemning i rommet. Dette kan du f.eks. gjøre med et lekkert og flott gulvteppe fra danske Ib Laursen eller velg et unikt håndlaget teppe fra danske Linie Design. Gulvteppets flotte mønster vil gi ditt soverom et ekstra pift i rommet og bidra med et stemmningsfylt uttrykk.

 

Diverse nattbord fra Unoliving

 

Et praktisk nattbord

Delta sengebord i hvit med eiketrestruktur i designet, vil passe inn i de fleste hjem. Det skandinaviske sengebord har et enkelt og elegant uttryk, som med de nøytrale farger skaper ro til øyet og soverommet. Sengebordet er dessuten en praktisk måte, å opbevare de ting du bruker mest som bl.a. bøker, briller m.m., innen du skal sove samt om morgen, når du våkner.

 

Sengelampen til soverommet

Belysningen i soverommet er en viktig faktor! Den skal ikke være for sterk over sengen, så den forstyrrer dine øyne når du f.eks. leser. Dessuten vil vegglamper i soverommet skape mere plass på ditt nattbord.

Med Bellis væglampe 160 fra Design by Us får du en hyggelig belysning i rommet, hvor lyset kommer ut gjennem de små huller i lampen. Vegglampen har dessuten en snert av retro design. Du kan også velge et mer direkte lys med en Precise vegglmape fra House Doctor, som har en vakker messingfinish.

 

Print & Artwork

For å gjøre soverommet innbydende og lekkert, er det en god ide å gi veggene i soverommet mere liv. Sammensett flere plakater og prints over sengen, som gir deg lyst til å oppholde deg mere i rommet.

 

Garderobeskapet

Med store garderobeskap i soverommet, vil du skape ditt eget walk in closet uten å bruke et ekstra rom av huset. Med et garderobeskap vil du stadig kunne skjule dine klær vekk. Verona skabsmodul gir gode muligheter for opbevaring, så du kan innrede ditt skap alt etter ønske og behov.