Broste Copenhagen - moderne og klassisk

09. december 2019

 

Broste Copenhagen kombinerer det moderne og klassiske i deres nordiske design. Det er fokus på lekre materialer og design i høy klasse. De byr både på lekkert boliginteriør og skjønne møbler. Broste Copenhagen kan passe i alle hjemmets rom og vil tilføye et stilfult look til din innredning.

 

Wind Chaiselong, Tristan sidebord Ø40, Wind puf, Ryle Bookcase reol og Pernille spisebordsstol fra Broste Copenhagen

 

Fine former på Broste Copenhagen

Broste Copenhagen har designet både sofabord og sidebord. De fokuserer især på de runde former, som er meget populært i tiden. De runde former fra et sofabord gir en fin kontrast til en typisk mere kantet sofa. Runde sofabord og sidebord virker også mindre klosset i innredningen, da de er enklere å gå rundt om. De runde former er især ideelle til sidebord, som står i en hyggelig krok i hjemmet. Det gir et åpent og stilfult look, sår man fint kan stille litt småting eller en blomst. Et sidebord kan være en god tilføyelse til sofaarrangementet, da det kan gi ekstra avsettningsplass til en kopp, bok eller lignende.

 

Ryle Bookcase reol og Tristan Sidebord Ø40 fra Broste Copenhagen

 

Vidunderlige velourmaterialer

Pynt din stue med en sofa, chaiselong eller lenestol i lekkert velurmaterialer. Velurmøbler er et av de siste nye skrik. De lekre velurmaterialer vil derfor gi din stueinnredning et moderne og lekkert look. Broste Copenhagen har designet noen fantastiske velursofaer, -chaiselonger og -lenestoler, som har et enkelt, men elegant design. Møblenes elegante utformning vil tilføye et moderne look til stuen.

 

Wind sofa og lenestol fra Broste Copenhagen

 

Alsidige stoler

Broste Copehagen presenterer noen lekre spisebordsstoler. Stolen har et komfortabelt buet sete, som gir den en ytterst behagelig sittekomfort. Designet fremstår nåtiden og moderne. Den kan derfor benyttes mange andre steder enn kun ved spisebordet. Stolen passer perfekt til lesehjørnet, hvor det nytes en god bok i ro og mag. Sittekomforten gjør, at du selvfølgelig kan bruke flere timer fordypet i en god bok. Det lekre design tilføyer samtidlig det moderne look til selv de små hyggelige kroker i hjemmet.

 

Stilfull daybed

Har du et hjørne i hjemmet som er tiltenkt som avslappningshjørne, så er en daybed perfekt til formålet. Broste Copenhagen har laget en fin og enkel daybed, som vil være essentiel. Det enkle design kan enkelt passe i enhver innredning uten å skape ubalanse. Daybeden er derfor den perfekte kombinasjon av enkelt nordisk design og lekker komfort, som vil være en stilfull tilføyelse til innredningen.

 

Pernille spisebordsstol og Air daybed med pute fra Broste Copenhagen

 

Se hele våres Broste Copenhagen sortiment her.