Dansk sofadesign i høy klasse

 

Kragelunds Egsmark sofa - Foto: Studio Weisskrogh

 

Kragelund Furniture er en eldre dansk møbelvirksomhet, som er spesialisert i produksjon av kvalitetssofaer med fokus på godt håndverk. Her går man ikke på kompromiss med hverken kvalitet, komfort eller design, og derfor får du en sofa, som holder mange år frem. Sofaene er alle utarbeidet i et enkelt og stilrent design, som passer perfekt inn i den nordiske innredning. Det er oftest den dyktige design-duo Studio WeissKrogh, som står bak de lekre designs. Hos Unoliving tilbyr vi et bredt utvalg av Kragelund sofaer. Gå på oppdagelse og finn nettop den Kragelund sofa, som passer til ditt hjem.

 

Når du kjøper ny sofa, er det flere ting, du skal være oppmerksom på. For eksempel hvilken type sofa, du søker? Skal det være en pyntesofa eller en riktig kosesofa? Les eventuelt våres blogginnlegg ”Slik finner du den riktige sofa” for mere inspirasjon. Når du har valgt den type sofa, du ønsker, er det viktig å se på, hvordan sofaen er oppbygget, for å være sikker på, at den holder fasongen til det ønsket bruk.

 

Slik er en Kragelund sofa opbygget

Kragelund Furniture er eksperter i å lage sofaer, og intet er overlatt til tilfeldighetene. De lager solide sofaer, som holder til hele familien. Kragelund har store krav til oppbyggningen av deres sofaer. For eksempel består seterammen av furutre uten store fliser, som tørkes ned til en fuktighet under 15% innen forarbeidning. Seterammene er montert med nozag-fjære, som gir den beste sittekomfort og holder samme bæreevne hele møblets levetid. Derutover er seteinnleggene oppbygget med hele 40kg. Kaldskum, som holder fasongen ved bruk over lengere tid. Ryggputene har fyll av silicone-balls eller skum-ball miks fyll. Med en sofa fra Kragelund får du kvalitet og lang levetid i din sofa.