Forunderlig, foranderlig ferm LIVING

Uendelige uttryk er nøkkelordet hos ferm LIVING. Her åpner seg en verden av muligheter, hvor fantasien virkelig får lov å spille inn for å frembringe et personlig og stilfult uttrykk i innredningen. ferm LIVING er et dansk brand, som byr på møbler og interiør i et hav av lekre, tidløse designs utført i gode materialer. Produktkataloget byr på et sortiment full av stil og enkelthet, som passer perfekt inn i det skandinaviske hjem. Vi har samlet en rekke produkter fra ferm LIVING, som gir mulighet for å prege innredningen i nettop den retning, du ønsker.

Enkel eleganse og fine former

Belysning er en uunnværlig del av innredningen, så hvorfor ikke gjøre det personlig og dekorativt. ferm LIVINGs Collect Lightning serie er en perfekt balanse mellom klassisk og nåtidens lampedesign, hvor de klassiske, ikoniske former er gjenskapt i lekre matrialer og farger,som avspeiler tiden. Miks og match blandt skjermer i opalglass, fargerike fattninger, trendy messing eller pulverlakkert skjermer i alverdens størrelser og utformninger og finn den perfekte lyskilde, som opfyller nettop ditt behov, hva enn det er funksjonelt eller hyggelig belysning, du leter etter.

 

Collect Lightning serien fra ferm LIVING - miks og match etter behov

 

Tilpass tidens trends

Innimellom får man lyst til å forny innredningen. Dette kan hurtig bli en omstendig - og ikke minst dyr – fornøyelse, Mingle-serien fra ferm Living gjør det mulig å gi spisebordet eller skrivebordet en overhalling. I stedet for å utskifte hele bordet kan man nøyes med å skifte bordplaten eller understellet og dermed gi bordet et helt nytt look. Skap variasjon ved å skifte mellom bordplatens form og farge eller skift fra et klassisk understell i sort eller tre til et mere spennende i blå eller messing. Mingle-serien gjør det mulig å tilpasse spisebordet, så det stilmessig passer perfekt til innredningen og blir et hyggelig samlepunkt for venner og familie.

 

Finn det perfekte bord i Mingle-serien fra ferm LIVING

Multifunksjonelt design

Innred ditt hjem med multifunksjonelle møbler og få ennå mere glede ut av hver enkel artikkel. ferm LIVING står bak to fantastiske bud på multifunksjonalitet, som med deres enkle design og funksjonelle muligheter er anvennlige i de fleste hjem. Selvom navnet dikterer Plant Box, behøver det ikke nødvendigvis å bety, at hagen skal rykke innendørs – tvertimot. Tilføy den smarte bakke eller romdeler til din Plant Box og voila, så har du et lite sidebord, plass til oppbevaring av bøker og magasiner, en cool minibar eller hva du ellers kan finne på. Plant Box fåes også i en rund utgave, som ferm LIVINGs Wire Basket kan forvandles til et lite fint bord ved hjelp av Wire Basket platen. Så har du både bord og oppbevaring i et og samme møbel, som er skapt i et stilfult og moderne design, som uten tvil vil pifte innredningen opp og gjøre oppbevaring litt lekrere.

 

Se vårt store utvalg av ferm LIVING her.