Ta ferien med hjem

03.09.2019

 

Blir du også glad av ”ferieblues”, når sommeren er ved å gå på slutten, og høsten ligger og lurer innen for nærmeste fremtid? Fortvil ikke - det er hjelp å hente og masse av inspirasjon å suge til seg fra dine yndlingsferiedestinasjoner. Skap en helt særlig stemning innen for hjemmets vegger fult av minner og personlighet. Hos Unoliving finner du et bredt utvalg av møbler i designs med inspirasjon hentet rundt om i verden. Gå på opdagelse i shoppen eller finn inspirasjon til innred-ningen her på siden fra noen av danskenes foretrukne destinasjoner.

 

NEW YORK STYLE

Rustikke møbler i ekte newyorkerstil. Alt fra Dutchbone.

 

Gjør innredningen stilfull og kreativ med rått industrielt design kombinert med varme farger i vaske - ekte newyorkerstil. Gå etter møbler med en vintagefinish, miks med nye og gamle designklassikere og oppnå en cool og personlig innredning.

 

Skagen

 

Smukke kurvemøbler fra Sika Design står i flot kontrast til bølgen blå Et stykke av Danmark, som på en sommerdag er som balsam for sjelen. La deg inspirere av de kjø-lige toner fra den vakre og ville natur og hold innredningen i avdempede og dusede farger som rosa, støvet blå og hvit. Tilføy kurvmøbler og masser av tekstil i form av myke puter og filleryer og oppnå et rolig og romantisk uttryk i ditt hjem

 

Japan

Stilfult interiør med et asiatisk stilt, alt sammen fra Dutchbone

 

Søker du et japansk uttryk i innredningen, skal du gå etter moderne møbler og tilbehør - gjerne med grafisk print eller utformning. Miks og match forskjellige materialer som rattan og jern og tilføy lekkert nips i keramikk, flett og rispapir som prikken over i’et.

 

DET FRANSKE LANDSTED

Skjønne møbler i kurvflett og tre

 

Drømmer du deg vekk til lange sommerkvelder i det franske, så er det masse av inspirasjon å hen-te for å bringe den eksklusive avslappende med hjem. Flett, lin og tre er nøkkeleordene i den fran-ske landstil. Tilsett deretter rikelige mengder av den røde drue skjenket i flotte glass og skåler med dem du er glade for å være sammen med, som er samlet rundt det lange plankebord i stearinly-sets skjær fra de vakre, rustikke lanterner.