Velg den helt riktige sovesofa

11. februar 2019

 

En sovesofa blir nok ikke sett som en av de viktigste investeringer i hjemmet. Men hvis den går i stedet for en vanlig sofa, kan det godt være mange overveielser, innen du investerer. Hvis den mest av alt skal fungere som en sofa, skal du derfor overveie de samme ting, som ved kjøp av sofa. Her er rommets størrelse og stilen på sofaen.

 

Sovesofaen – et møbel, som skaper ekstra plass i hjemmet

Hvis du godt liker å ha overnattende gjester, men ikke helt har plass til et gjesterom, kan en sovesofa være svaret. Om dagen, kan den fungere som en helt vanlig sofa. Men om natten, blir den hurtig omdannet til en komfortabel seng til dine gjester. På den måte, er du alltid klar til å ta imot gjester, selv, når det er spontant. La deg guide igjennem de forskjellige typer sovesofaer, og finn den, som egner seg best hos deg.

 

Eaton Sovesofa med opbevaring

 

Den klassiske sovesofa med chaiselong

Sovesofaen med chaiselong er den mest klassiske sovesofa, de fleste forbinder med en sovesofa. Den er rommelig, har plass til flere mennesker og gir mulighet for å få føttene opp på chaiselongen. Samtidlig har den, i utslått tilstand, plass til to sovende gjester. Hvis du ønsker en sovesofa, som fyller litt mindre i stuen, skal du ha fatt i de helt små 2-3 seters sovesofaer uten chaiselong. De fyller ikke meget i stuen.

 

Brenda Sovesofa

 

Sovesofaen til deg, som egentlig bare ville ha en sofa

Hvis du egentlig bare vil have en sofa, men samtidig ønsker overnatning til dine gæster, skal du i stedet vælge sovesofaen, der ligner en almindelig sofa. Når den ikke er slået ud, vil ingen tro, at det er en sovesofa. Og når den er slået ud, har du plads til en ekstra overnattende gæst. En smart løsning, hvis du har brug for en sovesofa, men egentlig bare gerne vil have en sofa til stuen. Sovesofaen til ungdomsrommet Sovesofaen kan være en praktisk investering til ungdomsrommet, så de unge får en sofa, hvor de kan hygge med deres venner og samtidig en seng, de kan sove i om natten. Det skaper et flottere og større rom. Gå etter de mindre sovesofaer med et moderne look og dem, som er enkel å slå ut til en seng.

 

 

Alternative sovesofaer

Ønsker du en sovesofa, som er litt ut over det vanlige, som hverken minner om en sovesofa eller en vanlig sofa? Så kan vi fra Unoliving anbefale to typer. Den første er meget kunstferdige sovesofa med skarpe kanter og et moderne look, som mest av alt minner om en daybed. Den vil pynte flott i stuen eller i gjesterommet og dine gjester vil ikke merke, at det er en sovesofa, inntil du slår den ut. Den annen er denne flotte sovesofa i et meget klassisk look og med de lekreste myke former. Den kan brukes både som sofa, som daybed og selvfølgelig også som seng, når den er slått helt ut.

 

Bedre komfort med en overmadrass

Det er ikke alltid, at komforten følger med, og det kan noen ganger være svært å komme til ro i sovesofaen. Det er bare et problem, som let kan løses med en myk og lekker overmadrass. Slå din sovesofa ut og legg heretter overmadrassen over. Rede deretter sengen, som du ville gjøre med en alminnelig seng. Du vil helt sikkert oppleve, at sovesofaen nu er mykere og det vil være enklere å falle til ro og sove godt. Hos Unoliving finner du mere end 200 forskjellige sovesofaer.

Se vores store sortiment af flotte sofaer her.