Broste Copenhagen

Broste Copenhagen - Sire Krakk i mango og jern - Natur/Svart

Pris pr. stk.
1 899,-
Leveringstid: 2-3 uker
Broste Copenhagen - Sire Krakk i mango og jern - Natur/Svart kan kjøpes i sett med 2

Produktinformasjon

  • Varenr.: BS00212
  • Farge: Natur
  • Materiale: Tre
  • Diameter: 33 cm
  • Høyde: 46 cm
  • Mer informasjon

    Smart skammel i rustikt design fra danske Broste Copenhagen. Den flotte Sire skammel er lavet i sortmalet jern til stellet og naturligt mango træ til det runde sæde. Skamlen måler 33 cm i diameter, og har et sæde som kan justeres i højden, og på den måde tilpasses den person som bruger skamlen. Skamlen kan blive mellem 46 og 73 cm høj, så den kan både bruges af børn og voksne. Brug Sire skamlen i en rustik eller maskulin indretning. Skamlen sælges kun i stk. á 2.

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Andre har også sett på disse produktene

Så lav som

Flere produkter fra samme brand

Så lav som