Cinas - Hard & Ellen Hagebord Ø130 - Antracit/teak

7 599,-
Kan tidligst avsendes fra d. 01-01-2022

Produktinformasjon

  • Varenr.: CI00267
  • Farge: Grå
  • Materiale: Teak
  • Diameter: 130 cm
  • Høyde: 73 cm
  • Mer informasjon

    Smukt rundt havebord med bordplade af tidløst teaktræ. Danske Cinas står bag designet af dette Hard & Ellen havebord, som både er traditionelt og moderne på samme tid. Der er kræset om materialerne, ved brugen af teak og aluminium, og du er derfor sikker på at have dette havebord i mange år frem. Benene af aluminium er pulverlakeret grå i en antracitgrå nuance. Det giver et blødere udtryk end for eksempel sort ville have gjort. Havebordet er desuden foldbart, og fordi benene er lavet af aluminium, som er et let materiale, er det en smal sag at pakke havebordet væk til vintertid.

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Andre har også sett på disse produktene

Så lav som

Flere produkter fra samme brand

Så lav som