Dutchbone

Dutchbone - Alagon Spisebord 180x90 - Svarte ben

9 199,-
Leveringstid: 2-3 uker

Beskrivelse

Alagon spisebordet er et moderne møbel som vil passe godt til den nordiske innredning. Spisebordet er fremstilt av MDF med en flott valnøttefiner på toppen. Fargen på treet gir en varme i lokalet, og bidrar til den hyggelige atmosfære i boligen. Alagon spisebordet måler 180x90 cm og er produsert av Dutchbone. Bordet finnes i forskjellige størrelser. Benene på spisebordet er fremstilt av sort pulverlakkert stål.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. DB00214
Farge Svart
Leveres Ikke montert
Materiale MDF
Produkttype Spisebord
Farge Sort
Form Rektangulær
Høyde 75 cm
Lengde/Dybde 180 cm
Bredde 90 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Andre har også sett på disse produktene

Så lav som

Flere produkter fra samme brand

Så lav som