Dutchbone

Dutchbone - Alagon Spisebord 200x90 - Svarte ben

9 599,-
Leveringstid: 2 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Sort pulverlakkert stål ben
  • Avstand mellem bordben: 158 cm

Beskrivelse

Dette spisebord måler 200x90 cm gir plass til mange mennesker omkring bordet og er derfor fint til den store familie, eller til deg som ofte har gjester på besøk. Alagon spisebordet er fremstilt av MDF med en fin valnøttefiner på Overflaten. valnøttefiner har en mørk farve som skaper et rolig look. Benene på spisebordet fra Dutchbone er sorte og fremstilt av stål.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. DB00215
Materiale MDF
Farge Sort
Høyde 75 cm
Bredde 90 cm
Lengde/Dybde 200 cm
Fasong Rektangulær

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra