Dutchbone

Dutchbone - Eclipse Gulvlampe - Svart

1 989,-
Leveringstid: 2 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Stor lampeholder (E27), Maks. 75 W

Beskrivelse

Hollanske Dutchbone har designet og produsert denne vakre gulvlampe. Gulvlampen er elegant, eksklusiv og helt perfekt til den moderne og dekadente innredning i boligen. Eclipse gulvlampen er fremstilt av metall som har et fint messing look.skjermen er helt sort og matcher foten perfekt. Bruk den vakre gulvlampe i stuen, på rommet eller hvor du ønsker en hyggelig belysning.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. DB00193
Materiale Metall
Farge Sort
Høyde 130 cm
Diameter 30 cm
Leveres Ikke montert

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra