Dutchbone

Dutchbone - Flavi Stumtjener - Svart

2 149,-
Kan tidligst avsendes fra d. 26-03-2021
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Beskrivelse

Dutchbone har laget denne fine stumtjener i et eksklusivt dekadent design. Stumtjeneren er fremstilt av sort metall med fine detaljer i form av et rått og slitt look. Falvi stumtjeneren er perfekt til entréen hvor der er plass til meget overtøy. Stumtjeneren kan også Brukes på rommet hvor du kan henge skjerf, vesker eller hatter. Flavi stumtjeneren er med til å Bruke ditt tøy til et dekorativt element i boligen.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. DB00200
Materiale Metall
Farge Sort
Høyde 190 cm
Diameter 50 cm
Fasong Rund
Leveres Montert

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra