Dutchbone

Dutchbone - Jove Vintage Entreskap - Brun

5 999,-
Kan tidligst avsendes fra d. 23-04-2021
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Massivt grantræ

Beskrivelse

Træ i innredningen skaper en hyggelig og rolig atmosfære. I den nordiske innredning bruker man tre i mange forskjellige rom. Dutchbone har laget dette fine vitrineskap som er fremstilt av mørk tre. Det mørke tre passer fint til andre tresorter og farger i innredningen. Jove vitrineskapet inneholder to skap og åtte skuffer hvor du har plass til å opbevare diverse ting.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. DB00181
Materiale Tre
Farge Brun
Høyde 105 cm
Bredde 80 cm
Lengde/Dybde 36 cm
Leveres Montert

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra