Dutchbone

Dutchbone - Karish Vegglampe - Messing

1 599,-
Kan tidligst avsendes fra d. 30-04-2021
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Stor lampeholder (E27), Maks. 25 W

Beskrivelse

Hollandske Dutchbone har designet denne elegante vegglampe i messing. Messing tilfører noe helt spesielt til rommet, da metalllet er dekorativt i seg selv. Messing passer veldig godt til den nordiske innredning hvor det skaper en fin kontrast til det populære materiale tre. Karish vegglampen kan vippes, så du får det beste lys du har bruk for. vegglampen kan for eksempel Brukes over en lenestol, hvor den fungerer som leselampe. Eller Bruk den i gangen eller entréen som hygge belysning.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. DB00186
Materiale Metall
Farge Messing
Høyde 61 cm
Bredde 40 cm
Lengde/Dybde 28 cm
Leveres Montert

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra