Dutchbone

Dutchbone - Lico Skap - Natur

5 989,-
Kan tidligst avsendes fra d. 09-04-2021
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Vinreol indbygget
  • Vinglas holder
  • På hjul
  • Kan klappes sammen

Beskrivelse

Et barskap i boligen kan vi ikke lengre leve uten og det er det en god grunn til. Et barskap er nemlig praktisk og utrolig dekorativt. Og så er det noe særlig menn er glad for. Dutchbone har skapt et barskap som menn og kvinner helt sikkert vil elske. Lico skap har et rått og nordisk look med flotte detaljer. Selve skapet er fremstilt av tre og står på hjul, så du lett kan flytte skapet. Bak døren er det ett par skuffer, en stor hylle og en integreret vinreol. Døren er laget slik, at det er plass til flasker så du unngår unødig plass. Øverst i skapt er det laget et lite opheng hvor du kan henge dine vinglass. Lico skapet kan Brukes overalt i boligen. Bruk det for eksempel i stuen, kjøkkenet eller på herrerommet.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. DB00196
Materiale Tre
Farge Natur
Høyde 109 cm
Bredde 50 cm
Lengde/Dybde 50 cm
Leveres Montert

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra