Dutchbone

Dutchbone - Lucius Klesstativ - Svart

3 399,-
Leveringstid: 2 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • 2 skuffer

Beskrivelse

Hollanske Dutchbone har fremstilt dette flotte tøystativ som er laget av metall. Designet er rustikk, rått og maskulint, og vil gi mere kant til rommet. Det maskuline uttryk er ideelt til den nordiske indretning hvor dette møbel vil bryte det fine, rolige look. Lucius tøystativet inneholder to hyller i bunnen hvor du kan opbevare dine sko, skjerf og annet. De to rekker med knagger gir deg mulighet for, å henge meget av overtøyet opp og samtidig ha plass til dine gjesters overtøj. Tøystativet kan også brukes på et rommet hvor det vil skap en personlig stemning.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. DB00199
Materiale Metall
Farge Sort
Høyde 182 cm
Bredde 41 cm
Lengde/Dybde 104 cm
Leveres Montert

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra