House Doctor

House Doctor Acorn Lampe, Hvit Ø29

1 849,-
Leveringstid: 2 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • 2,5m Ledning
  • E27 med maksimum 25 W

Beskrivelse

Denne pendelen vil være både funksjonell og dekorativ. Ser du etter en hvit pendel? Da vil du ikke gå glipp av denne smarte pendelen. Pendelen har målene H:21,5cm og veier 7,3 kg. House Doctor streber etter å skape skjønnhet i det uperfekte med naturen som den primære inpirasjonskilden. Den vakre hvite fargen er nøytral og vil derfor komplimentere andre farger i rommet. Vår kundeservice er alltid klar til å hjelpe deg, hvis du skulle ha noen spørsmål.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. HO02367
Materiale Glass
Høyde 21,5 cm
Diameter 29 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra