House Doctor

House Doctor Collect Vitrineskap - Jern

7 999,-
Leveringstid: 2 uker

Features

  • Tørkes over med en fuktig klut

Beskrivelse

Ser du etter et svart vitrineskap? Da er dette smarte vitrineskapet et godt tips. Et vitrineskap av jern kan gi et industrielt uttrykk. Vitrineskap har fået en renæssance med nye funksjoner og design. Vitrineskapet passer perfekt inn i kjøkkenallrommet for å vise frem ditt servise, dine vinglass og dine pynteting. Vitrineskapet har målene H:135cm B:80cm D:38cm og veier 48,2 kg. Vitrineskapet er enkelt å rengjøre, da materialet er av jern. Du tar bare en fuktig klut og tørker av. Med et vitrineskap i en nøytral farge kan du lett tilføye møbelet til din innredning. House Doctor streber etter å skape skjønnhet i det uperfekte med naturen som den primære inpirasjonskilden. Vår kundeservice er alltid klar til å hjelpe deg, hvis du skulle ha noen spørsmål.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. HO02573
Materiale Iron
Farge Sort
Høyde 135 cm
Bredde 80 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra