Skrivebord

Skrivebord til hjemmekontoret eller til arbeidsplassen? Uansett om du er på kontoret hjemme eller på ditt arbeid, så har du bruk for en ordentlig arbeidsplass. Gode skrivebord gir den plass og komfort, som skal til, for at du kan konsentrere deg om ditt arbeide. Og har du bare bruk for et sted å sitte behagelig med computeren, når du skal på nettbank eller svare mails, så velg et skrivebord, som passer naturlig inn i innredningen. Finn også den perfekte kontorstol og reoler til din arbeidsstasjon.

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Skrivebordet - Plass til å arbeide

Skrivebordet er der, hvor det er plass til computeren, telefonen, papirene eller andre ting. Skrivebord skal i dag opfylle mange flere behov enn navnet indikerer – et skrivebord er for manges vedkommende blitt døpt om til arbeidsbord, computerbord eller kontorbord.

 

Skrivebord med skuffer og oppbevaring?

Bruker du skrivebordet ofte kan det være verd å tenke på, om du skal velge et skrivebord med skuffer eller annen oppbevaring. Arbeidsbord med dype arkivskuffer er velegnet til oppbevaring av papirer, iPads og bærbare. Et skuffemodul – kanskje på hjul – under et skrivebord holder godt styr på kulepenner og alle de småting, man har bruk for omkring et skrivebord. Et klassisk skrivebord med skuffer mister aldrig sin anvennelighet, uansett om det står på kontoret, barnerommet eller på arbeidsplassen. Tenk over, hva du har bruk for, når du sitter ved skrivebordet. Det handler om funksjonalitet, men glemm ikke designet.

 

Skrivebord i lekkert design

Unolivings store utvalg av skrivebord byr på alt fra rommelige hjørneskrivebord til enkle arbeidsbord med glassplate fra brands som Tvilum, Temahome, Woodman og by Tika. Et lekkert hvitt skrivebord i elegant design eller et smart sort arbeidsbord. Et skjønt, lite skrivebord i tre passer inn i ethvert hjemmekontor. Gode matrialer og godt design gir ditt skrivebord lang levetid, så du kan bruke det år etter år etter år.