Kundeklubb og registrering av nyhetsbrev

Hvordan informasjon samler vi inn?


Når du melder deg på vårt nyhetsbrev, samler vi inn og lagrer dine personlige opplysninger sikkert. Vi lagrer minimum navnet og e-mailen din. Vi har kun ytterligere informasjon om deg, som for eksempel telefonnummer og boligtype, hvis du skriver inn informasjonen selv.

Hva bruker vi informasjonen din til?


Hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev blir du automatisk medlem av Unolivings kundeklubb. Medlemskapet er gratis og uforpliktende. Når du er en del av kundeklubben, aksepterer du samtidig at Unoliving A/S kan bruke medlemsdataene dine til markedsføringsformål, som for eksempel å sende deg e-mail med inspirasjon, nyheter og tilbud angående boliginnredning. Du kan til enhver tid avmelde deg nyhetsbrevene via de e-mailene du mottar.

Gir vi dine informasjoner videre til andre?


Den informasjonen du deler med unoliving.no er fortrolig. Det vil si a vi ikke leier eller selger ditt navn, e-mail, telefonnummer eller noen form for informasjon om deg til andre. Data som skal utleveres ved lov er untatt.

Hva skjer når du melder deg på nyhetsbrevet eller inn i kundeklubben?


Når du melder deg inn i kundeklubben, blir du automatisk meldt på vårt nyhetsbrev. Du mottar nyhetsbrevet på e-mail. Du kan til enhver tid avmelde deg nyhetsbrevet via linken i nyhetsbrevene. Abonnement på nyhetsbrevet kan bare skje med et aktivt abonnement, og du regnes derfor som innehaver av den registrerte e-posten. Antall mottatte nyhetsbrev vil variere fra mottaker til mottaker, ettersom det avhenger av segmentering og digital adferd på nettbutikken. Du vil motta minst ett nyhetsbrev per uke.