Muubs

Muubs - Kommode 05

1 899,-
Kan tidligst avsendes fra d. 16-04-2021
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Features

  • Industrielt look

Beskrivelse

Bring det industrielle look inn i ditt hjem med denne 05 kommode. Kommoden er designet av Muubs og er industriell i sitt uttryk. Kommoden er utført i jern og farven er derfor grålig metall. Den har to skuffer, hvor der er godt med plass i. Kommoden passer godt inn i entreen, hvor den eksempelvis kan brukes til opbevaring av hatter og hansker.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. MU00558
Materiale Iron
Farge Metall
Høyde 59 cm
Bredde 29 cm
Lengde/Dybde 30 cm

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra