Sika-Design

Sika-Design - Dawn Lounge Stol Grå

5 799,-
Leveringstid: 3-4 uker
  • Kjøp nå. Betal senere.
  • 30 dagers angrerett.

Beskrivelse

Georgia-serien fra Sika Design er i sterke vedlikeholdsfrie fibre vevet på en aluminiumsramme. Elegant utendørs loungestol i grå som er enkel å rengjøre. Stolen har et romantisk uttrykk som passer perfekt til terrassen eller sommerhuset. Stolen har god komfort på grunn av den høye ryggen. Len deg tilbake og nyt komforten med det høye rygglenet. Puter medfølger til alle stoler i hvit eller taupe/grå.

Spesifikasjoner

Mer informasjon
Varenr. SI00249
Materiale Artfibre
Farge Grå
Stol øvrig Med armlener
Sittehøyde 39

Levering & Retur

Din bestilling vil bli levert til eiendomsgrense hvis man bor i hus, eller til porten hvis man bor i leilighet. Leveringstiden vil være mellom klokken 08-17 i hverdager. 1-2 dager innen levering vil du motta en SMS-advisering fra fraktselskapet ColliCare om hvilken dag den kan leveres. Frakten avhenger av hvilket postnummer det skal leveres til og koster enten 395, 749 eller 3995 kroner. Kostnaden er uavhengig av hvor stor ordren er. Om du har spørsmål om frakten eller spesifikke produkter, så er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.


Du har alltid 30 dagers angrerett på alle varer kjøpt fra oss, så lenge varen ikke er montert eller tatt i bruk. Varen bør returneres i original emballasje, men skal være pakket sikkert inn for returtransport. Hvis du ønsker å returnere en vare, så skal du kontakte vår kundeservice, så vi kan bestille henting av varen med en dag som passer for deg. Du skal selv betale returfrakten for angret kjøp, dette koster 1.495 kroner eller 3995 kroner hvis returen bestilles gjennom oss. Beløpet for returfrakten vil bli trukket fra beløpet som refunderes for ordren.

Se mere:

Same Category Products

Fra

Andre har også sett på disse produktene

Fra

Flere produkter fra samme brand

Fra