Spisebord

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Spisebord til en hver stilart

Det tradisjonelle spisebord er blitt et multifunksjonelt møbel, som vi bruker i mange sammenhenger. Alt fra den daglige middag, leksene, brettspill til den gode snakk med vennene. Hos unoliving har vi et bredt utvalg av flotte spisebord fra flere populære brands som Rowico Home, FDB Møbler, House Doctor, Temahome og Kave Home. Få inspirasjon her på siden. Du kan både finne spisebord med uttrekk og i matrialer som tre, marmor og laminat. Du kan også se på våres bord til spisestuen

Hos unoliving har vi samarbeide med flere lekre brands, som designer vakre og stilfulle spisebord til ditt hjem. Er din bolig preget av det skandinaviske look, vil et spisebord i tre stå flott i din innredning. Er du derimot til det eksklusive look, skal du investere i et spisebord i marmor. Marmoren sitt vakre mønster er med til å gjøre et hvert spisebord unikt. Kanskje er du glad for moderne plankebord. I så fall har vi flere plankebord, som har et vakkert og rustikk look. Velg et spisebord med et tidløst design, hvis du veksler mellom flere stilarter.

Til spisebordet skal du også finne de riktige spisestoler eller benk og kanskje en ny skjenk eller vitrineskap, som passer inn i spisestuen.

Plasser spisebordet sentralt i ditt hjem

Spisebordet er et sentralt element i ditt hjem. Det er her, vi samles og spiser frokost, imens vi sjekker mobilen eller avisen for de seneste nyheter. Det er ved spisebordet, vi sitter og har de gode og de mere alvorlige samtaler. Det er over spisebordet, vi skåler i vinglassene, når vi nyter en god middag med gode venner og familie. Det er også her, vi stiller bursdagskaken og feirer bursdagsbarnet.

Spisebordets mange funksjoner

Funktionerne for et spisebord er mange og veksler måske fra hverdag til weekend, fra år til år eller fra generation til generation. Nutidens store samtalekøkkener kalder på det rustikke langbord, ligesom udestuen er blevet et ekstra spisested med behov for et spisebord. Meget af livet leves omkring bordet – tænk på, hvad I bruger jeres til, inden I vælger. Der skal ikke bare være plads til alle, der skal være plads til det hele.
Hvis dere er en familie, som får mange gjester på besøk vil et spisebord med uttrekk og ekstra plater være en fordel for dere, så Dere kan justere lengden av bordet til deres behov. Er Dere en barnefamilie vil et spisebord med en laminatoverflate være god, da det er enkelt å tørke av for matrester. Bor du i en mindre bolig, vil et mindre rundt spisebord ikke bare være praktisk, men vil også inkludere alle, som sitter rundt om spisebordet.
Rundt om spisebordet skal du finne deg noen komfortable spisebordstoler, som matcher med din smak.

Spisebord til 4, 6 eller 8 personer?

Det er kanskje bare fire personer som spiser rundt bordet til daglig, men ofte flere i helgene? Da er det praktisk med et spisebord med ileggsplater. I stedet for å velge et bord som er for stort i rommet, og som blir massivt i innredningen, kan du velge et mindre bord med muligheten for uttrekk. Du kan derved kjapt gjøre plass til venner eller ekstra familie og tilpasse bordet hjemmets bruk av det. Et kvadratisk spisebord blir raskt ovalt eller rektangulært med innebygde og funksjonelle uttrekksplater. Inviter familie og venner uten at barna trenger å sitte ved et bord for seg selv. Arranger middag for kollegaene uten å hente hagebordet for å forlenge bordet. Gi plass til både spising, sying, lekser og baking på spisebordet, uten at alt må pakkes bort etter hvert måltid. Velg derfor et bord med god plass. Har du en stor spisestuen kan du selvfølgelig ta en kikk på våre romslige og vakre langbord, har du et stort rom med mye lys, kan et langbord se fantastisk ut. Bare husk at rommet dikterer hvilket bord du har plass til.

Hvitt, mørkt eller farget spisebord

Mørkt tre er ”inn” akkurat nå og gir en retroeffekten som er populær for tiden, men det krever at du har mye lys i spisestuen. Det samme gjør et svart spisebord, men de mørke bordene kan skape en kjempestilfull spisestue. Kombiner gjerne et svart spisebord med noen matchende fargerike stoler, eller et moderne hvitt ellipsebord med både eldre og yngre møbler. Det er flott å kombinere det moderne og stilrene med møbler som kan fortelle en historie, og som skape liv og varme i boligen. Tenk over hvilke aktiviteter bordet skal brukes til og velg et bord som passer til deres behov. Tenk over om du ønsker at valget av spisebordet skal skape en ny stil i hjemmet eller om det skal tilpasses den.