TV-benker

TV-benk - et praktisk møbel med oppbevaring

Etter noen år med oppheng av flatskjermer på veggen, har tv-benken kommet på mote igjen! Bordet er ikke kun et praktisk og funksjonelt møbel, men har fine designs, kvalitetsmaterialer og kan skape et stilmessig løft til stuen. Et hvitt TV-bord til den moderne innredningen, en TV-benk til flatskjermen - med ekstra oppbevaring av elekronisk utstyr, eller en elegant klassisker som aldri går av mote. En TV-benk er annet og mer enn bare et podie til skjermen. Det er også ideelt som en lav reol, bord eller lav skjenk i hjemmet.

Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2
  3. 3

TV-benk med mange funksjoner

Våre kvalitetsmerker byr på en oase av både stilrene designs og rustikke klassikere. En hvit TV-benk til den moderne innrettingen, en stilig benk til flatskjermen OG ekstra oppbevaringsplass til den aktive familien, eller en elegant klassiker som aldri går av mote. TV-benken er mer enn et podie til skjermen - bruk det som en lav reol, bord eller skjenk i hjemmet. Funksjonene til en TV-benk er mange, spesielt fordi mange velger å henge TV-en opp på veggen. Selv om tv-en henger på veggen er det ofte greit med et praktisk lite møbel til oppbevaring av for eksempel TV-boksen, spill eller filmer. På unoliving har vi TV-benker i forskjellige farger, stiler og former. Kanskje du vil ha en TV-skjenk med dører og mulighet til å sette noe på toppen? Eller søker du en lav reol til TV-en hvor det er plass til bøker og kasser? Et TV-møbel gir deg gode muligheter for ekstra oppbevaring, uten at det tar opp for mye plass.

Skal Tv-benken være hvit, svart eller i naturlig tre?

Hvilket materiale passer best til TV-en og stilen din? Tenk på om TV-møbelet ditt skal være ‘usynlig’ eller iøynefallende. Et hvitt TV-bord går i ett med den hvite veggen og et svart TV-bord gir ofte en visuell helhet med den svarte TV-en. Begge fargene gjør TV-møblet ‘usynlig’ og flytter fokuset til TV-en eller de andre tingene som oppbevares i og på TV-bordet. En TV-skjenk i tre med fine utskjæringer fungerer som et stilig møbel som kan gi en særlig stil og helhet til din innredning. Tips: Velg en TV-benk med stoffront hvis du har lyst til å skjule dine elektroniske apparater, men samtidig styre dem med fjernkontrollen.

Med eller uten ben?

En siste ting det er viktig at du overveier før du bestemmer deg for en ny tv-benk er om du vil at den skal stå på ben eller ikke. Uansett om du foretrekker et lite TV-bord eller en lang TV-skjenk, skaper det en visuell forskjell om den står på ben eller om hele skjenken er i kontakt med gulvet. Et TV-bord med ben gir et luftig og lett uttrykk, men kan være upraktisk hvis man har barne- eller dyreleker i rommet som kan trille under benken. TV-bordet uten ben gir et stabilt uttrykk, men visuelt sett er det tyngre og kan bli mer massivt i rommet. Velg et TV-møbel som passer til hverdagen og innredningen din.