Bestselgere

På denne siden finner du våre mange bestselgere. Blant de mange kundefavorittene finner du blant annet garderobeskap, spisestoler, skjenker og spisebord. Våre mest populære produkter kommer fra dyktige merker som WOOOD, Kave Home og Zuiver.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Fyll hele hjemmet ditt med bestselgere!

Våre mange kundefavoritter vil sikre deg et vakkert og stilfullt hjem. Innred soverommet med flotte garderobeskap fra Paris-serien eller stuen med en flytesofa fra Bean-serien. De mest populære produktene bærer preg av den danske interiørstilen, og derfor passer de populære møblene inn i de fleste skandinaviske hjem med vakre naturmaterialer og lyse fager. Dette gjelder blant annet de flotte sengerammene og sovesofaene i 100% FSC-sertifisert tre fra danske Karup Design.

Velg den perfekte skjenk til spisestuen din

En klar kundefavoritt på nettsiden vår er skjenker. På denne siden finner du et bredt utvalg av populære skjenker i forskjellige stilarter. Skjenker er for mange et uunnværlig møbel i spisestuen, da de kan romme alle tingene vi bruker i hverdagen. Om du ønsker en skjenk som kan skjule tingene dine eller vise dem frem er opp til deg. Er du liker skjenker i tre er Barbier skjenk fra Zuiver perfekt for deg. Liker du bedre de populære stålskjenkene med glassdører, finner du dem også her.