Sofaer

Innred din stue med en lekker sofa som passer til din stil og bolig. Hos Unoliving finner du et stort utvalg av sofaer – både 2-seter sofa, 3-seter sofa, hjørnesofa, sofaer med sjeselong og meget mere. Hos Unoliving har vi sofaer i forskjellige matrialer, stilarter og farger. I sortimentet finner du blandt annet sofaer fra Kave Home, BePureHome, Innovation Living, Karup Design og Woood

 

Les mer Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Høyde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 funnet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 funnet produkter
grid-single grid-2

Fullfør stuen med den riktige sofa

Hvis kjøkkenet er husets hjerte, så er stuen husets hjerne. Det er her, vi slår benene opp etter en lang dag. Det er her, vi leser, snakker, diskuterer, slapper av, nyter og fyller batteriet opp. Helt sentralt for alle stuens aktiviteter står selvfølgelig sofaen. Derfor er det heller ikke noen tilfelle, at det er vår sofa, som får den viktigste plassering i rommet. Vi søker automatisk etter den og setter oss sammen til rette i den. Hos Unoliving finner du et stort utvalg av sofaer, som kan bli samlingsstedet i din stue og skape den røde tråd til innredningen i din boligs andre rom. Finn din favoritt på siden. Hvis du bestiller online, så leverer vi til din hoveddør. Snart kan du sette deg komfortabelt til rette i din nye sofa.

 

En sofa står i sentrum for stuen

Stuen er rommet, hvor vi møtes etter en lang dag og taler om, hvordan dagen er gått. Det er også her, vi har gjester på besøk, og her vi nyter en kopp kaffe i gode venners lag – kanskje over et spill kort eller en quiz. Ofte vælger vi sofaen som udgangspunktet for hyggen, da alle kan få deres egen plass og ha det behagelig. Elsker du å hygge forran TV’en, er sofaen også helt perfekt. Er den ikke behagelig å sitte i eller pen å se på, gir det et skår i gleden. Har du en liten stue, er det kanskje kun én sofa, du er ute etter. Finner du en sofa med sjeselong, har du en ekstra sitteplass uten behov for mere plass. Er du omvendt så heldig å ha en stor stue, har du mulighet for å skape noe av et samlingspunkt med en flott sofagruppe. Finn et design, du liker godt, og samle flere sofaer i en gruppe. Du kan også finne flere forskjellige sofaer og få ditt eget personlige preg på din innredning. Du bestemmer.

 

Hvilken sofa skal du velge?

  1. Når du skal velge en sofa, er det tre viktige overveielser, du skal gjøre deg. Prisen. Sofaens pris skal naturligvis ligge innenfor budsjettet, så sofaen kommer til å være til glede og ikke til skade.    
  2. Matrialet. Noen sverger til lærsofaer, andre synes, sofaer laget i stoff er mere behagelig å sitte i. Det er viktig, at du avgjør med deg selv, hvilket stoff du foretrekker. Synes du, at en lærsofa er pen, men at den er ubehagelig å sitte i, skal du overveie, om en tekstilsofa ikke vil være et mere oplagt valg for deg. Hvis det er barn i huset, er det derimot ofte oplagt å velge en lærsofa, da den er enklere å rengjøre. De praktiske aspekter og sofaens design skal gjerne gå opp i en høyere enhet – og derfor har vi et stort utvalg av sofaer i forskjellige materialer hos Unoliving.no.
  3. Modell. Den siste overveielse, du skal gjøre deg, er, hvilken modell sofa du er til. Har du kun plass til én sofa, kan en sofa med tre seter eller med sjeselong være det helt riktige valg. På den måte kan du stadig samles med vennene, selvom det ikke er meget plass å gjøre godt med. En sovesofa kan også være den riktige løsning, hvis du bor i en mindre lejlighet. Er du så heldig å ha en større stue, kan du fritt velge imellom sofaer med to seter eller flere – og med eller uten sjeselong. Du kan også se i utvalget av hjørnesofaer, hvor det er litt mere plass til alle.

 

Populære brands hos Unoliving

Hos Unoliving har vi samlet alle de populære brands innen for sofaens store verden. Det gir deg et stort utvalg av sofaer å velge mellom, så det vil med garanti være en, som lever opp til dine ønsker og behov. Noen er moderne, andre er retro, og andre igjen er helt klassiske, så de er et sikkert valg i din stue i mange år fremover. Hvis du leter etter lekre sofaer i et nordisk design, kan du med fordel se på dem av merket Bloomingville. Du kan også skjemme bort din stue med en sofa fra House Doctor, som helt sikkert vil glede alle i hjemmet – både de fastboende og gjestene. Vi anbefaler også: WOOOD, Broste Copenhagen , Kave Home.

 

Den rette sofa gjør den store forskjell

Sofaen fungerer på mange måter som en magnet, men i stedet for å tiltrekke metall, så tiltrekker den mennesker. Vi blir nemlig automatisk tiltrekket av sofaen, fordi vi ved, at det er her, vi kan slappe av og kobble av. Og det gjelder ikke kun for dem, som bor fast i hjemmet, det gjelder i like så høy grad også for gjestene, med det samme vil lete etter en sofa, hvor de kan samle seg og sette seg til rette. Derfor er det virkelig viktig for å få stuen til å fungere optimalt, og du finner og velger den rette sofa, for den riktige sofa gjør den helt store forskjell og gjør sitt for å få hele rommet til å henge sammen.

Hemmligheten bak å finne den rette sofa er selvfølgelig å se etter, hva for en som tiltrekker deg mest – både når det gjelder utseende, komfort og pris. Men det gjelder minst like så meget om å undersøke stuen lettere. Hvor skal sofaen stå? Hvor meget plass er det til den? Og hvor mange skal sitte i den? Bak den sukssesfulle innredning ligger nemlig ikke kun, at du ser på de enkelte deler hver for seg, men minst like så meget i, at du også ser på, hvordan de går i spill sammen og passer inn i det rom, hvor de skal være. Det gjelder også om å finne møbler, som passer inn, og som sørger for, at du utnytter plassen best mulig. Det er det samme for både større og mindre rom.

Samtidig med at du ser vårt enorme store utvalg igennom her på siden, så er det derfor viktig, at du sideløpende ser på stuen. Passer den sofa, du har utsett deg, inn i din stue? Det må du tenke over på hva som er best for deg ,for kun på den måte, er du sikker på å finne din helt riktige løsning. Hos Unoliving er det vår klare innstilling, at vi lever av meget glade kunder. Av den grunn ønsker vi heller ikke, du kjøper en feil sofa. Vi vil nemlig utelukkende skape gode matches mellom sofaer, mennesker og hjem. Vi forsøker å skape de gode matches ved dels å ha et stort utvalg av sofaer i forskjellige farger, former, fasonger og størrelser, så det gjerne skulle være noe for enhver smak. Derutover forsøker vi å gi den best mulige rådgivning. Den får du, hvis du kontakter oss.

 

Få din sofa levert hjem

Hvis din stue mangler en ny sofa, er Unoliving det riktige sted å lete. Vi har sofaer fra en lang rekke brands, som alle er i en god kvalitet og i et moderne og vakkert design. Det er i sofaen, at vi hygger oss, kan også komme til å ta en liten lur i til den kjedelige film eller oplever de store begivenheter, som blir dekket i tv som OL eller de viktigste nyheter. I og med at vi mener, at sofaen er så helt fundamental for stuens velbefinnende, så mener vi selvfølgelig også, at du skal ha den beste mulighet for å få adgang til den. Sofaen egner seg selvfølgelig ikke utelukkende til stuen – det er bare her, at man oftest vil se en sofa, men du kan også kjøpe en sofa til soverommet eller barnerommet. Det er også en mulighet med en liten, elegant sofa til spisestuen, hvor du kan legge deg ned, innen maten er helt klar til å bli spist. Utover de tradisjonelle sofaer kan du selvfølgelig også velge en sovesofa. En sovesofa er den smarte løsning, hvis du vil kombinere seng og sofa. Det kunne for eksempel være i soverommet eller gjesterommet, hvor det kanskje ikke er plass til eller behov for både å ha en seng og en sofa. Med en godt valgt sovesofa får du til gjengjeld to møbler i ét. Om dagen en komfortabel sofa og om kvelden en deilig og behagelig seng. Så blir det ikke meget smartere.